Tryllekunstner til konfirmation

Magisk underholdning for hele familien

Gør konfirmandens store dag endnu større!

Et festligt og underholdende indslag er altid en god idé, når der skal holdes konfirmation. En tryllekunstner til konfirmationen er en helt særlig oplevelse, som garanterer unik underholdning for familie og gæster. Det vil blive husket mange år frem.

“Wauw ! Jeg vil anbefale Walther til alle, som elsker magi og “tankelæsning”.

Walthers show til vores søns konfirmation
var professionelt udført, sjovt og og med helt ubegribelige indslag.
Virkelig godt! Desuden er Walther meget sympatisk og punktlig.”

– Anne Dohmann

⭐⭐⭐⭐⭐

Et magisk show for hele familien

Showet er en blanding af både stand up og trylleri, så det er både sjovt og overraskende. Desuden kan det udføres, så der tages højde for eventuelle ønsker, I måtte have.

Det plejer desuden at være et stort hit, når konfirmanden inddrages i showet. Dette kan gøres på flere forskellige måder. Konfirmanden er jo allerede festens hovedperson, så hvorfor ikke give dagens store stjerne en inkluderende rolle i trylleshowet? Jeg laver i mit show en rutine, hvor jeg inviterer hovedpersonen op til mig og tager gas på vedkommende. Det er en sjov og mindeværdigt stund, der skaber oplagte fotoøjeblikke.

 

“Jeg bookede Walther til mine pigers konfirmation. Det var kanon underholdning. Vi grinede under hele showet samtidig med at vi undres over den magi han udførte.
Han kan klart anbefales.”

– Brith Dahl

⭐⭐⭐⭐⭐

Gave til konfirmanden

Har konfirmanden endnu ikke modtaget gaven fra jer, er der mulighed for, at gaven på magisk vis bliver inkluderet i showet. Der vil naturligvis ikke være nogen tvivl om hvem, gaven kommer fra, selvom den bliver præsenteret på denne måde. Men jeg kan sørge for, at selve gaveoverraskelsen bliver gjort spændende, da det er uventet og overraskende for både konfirmanden og resten af selskabet.

 

Har du spørgsmål? 

Benyt kontaktformularen her og få mere info eller forespørg om pris og tilgængelighed. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe. Jeg forsøger altid at besvare mails inden 24 timer og helst hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at underholde jer!

Mange magiske hilsner

Walther

Email: walther@eventmagic.dk

Telefon: 31 24 40 70