Tryllekunstner til julefrokost

Et sjovt og tempofyldt indslag til den festlige aften

Suveræn underholdning til julefrokosten

Oplev hvordan jeg i mit show inddrager og udnytter den særlige stemning, der er til julefrokoster. Forholdene til julefrokoster er optimale til den type af magisk underholdning, jeg tilbyder. Glassene er fyldt, og maverne er mætte – så er I klar til en fantastisk magisk oplevelse!

Fantastisk indslag!

“Walther var hyret til vores julefrokost, og det var ikke mindre end et perfekt indslag, som ramte lige hvor det skulle. Han er sjov og dygtig, og han formåede at fange hver eneste deltager med sin gode humor og spændende tryllerier. Jeg kan varmt anbefale Walther!

– Rune Skovgaard

 ⭐⭐⭐⭐⭐

Tryllekunstner til julefrokost

Booker I mig til jeres til jeres julefrokost, er I garanteret et show, som er spækket med komiske øjeblikke og comedy elementer. Mit show sikrer, at alle gæster bliver underholdt. Bølgerne går højt, når magien slippes løs, og der ryger morsomme bemærkninger frem og tilbage mellem publikum og mig. Jeg går meget op i, at publikum er en stor del showet, da det derved bliver meget mere interessant, og illusionerne bliver endnu mere umulige.

Fra start til slut har jeg ikke før oplevet sådan en gennemført perfomance. Yderst imponerende hvordan han står klar til at løse lige netop din opgave for at du får den bedste aften.
Han bygger stille og roligt sit show op indtil man sidder 15 minutter inde i showet og tænker nu nåede vi klimaks, men nej det blev endnu større. 
Vi kan kun anbefale ham ud over alle grænser og ville ikke tøve med at bruge ham igen.
Kort sagt: imponerende tryllekunst med rigtig god humor hvor han sørger for at få publikum med i hans show.

– Thomas Hansen

⭐⭐⭐⭐⭐

Magi til firmajulefrokosten

Julefrokosten er en essentiel del af virksomhedens kalender og en fantastisk mulighed for at sige stor tak til dine medarbejdere for deres arbejdsindsats i det forløbne år. Trylleri er en unik form for underholdning, som vil gøre stort indtryk på medarbejderne.

Mit show kan tilpasses, såfremt I har særlige ønsker eller input, som I gerne vil have implementeret i showet. Skal chefen eller ledelsen opleves på slap line? Eller skal der uddeles en præmie til årets medarbejder, så kan dette arrangeres som en del af showet.

Det betyder ingenting, hvorvidt du har en lille virksomhed med ti ansatte eller en stor virksomhed på mange mennesker. Kontakt mig i dag og find ud af hvad jeg kan gøre for dig!

Julen kommer kun én gang om året, men det er tryllekunstnernes højsæson. Derfor bør du booke i god tid, hvis du vil sikre dig, at årets julefrokost bliver sparket igang med et magisk brag!

Har du spørgsmål? 

Benyt kontaktformularen her og få mere info eller forespørg om pris og tilgængelighed. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe. Jeg forsøger altid at besvare mails inden 24 timer og helst hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at underholde jer!

Mange magiske hilsner

Walther

Email: walther@eventmagic.dk

Telefon: 31 24 40 70