Tryllekunstner til firmaevent

Underholdning til firmaer og virksomheder

Lad medarbejderne huske noget andet end chefens uforglemmelige dansetrin

Søger du professionel og sjov, magisk underholdning, så er du landet det helt rigtige sted.

Jeg tilbyder et indslag, der går rent ind hos medarbejderne i netop din virksomhed. Skal I holde seminar, workshop eller teambuildingsdag? Hvorfor så ikke afslutte dagen med en magisk overraskelse, der vil skabe grin, glæde og humoristiske øjeblikke i jeres afdeling.

Et fællesshow efter middagen er en fantastisk blanding af comedy, stand-up og magiske øjeblikke. Showet har en høj grad af publikumsinteraktion, og der er garanti for en masse sjove og mindeværdige øjeblikke.

 

Tekniq Logo

“Dygtig og professionel entertainer.
Showet var godt tilrettelagt og
Walther var god til at inddrage publikum i hans show.”

– Hjalte Ankjær, Tekniq

⭐⭐⭐⭐⭐

Imponér dine gæster eller medarbejdere og få samtidigt grinet godt igennem!

Jeg har optrådt til mange forskellige begivenheder i erhvervsøjemed. Jeg ved derfor, hvor vigtigt det er at sende et professionelt signal, uanset hvilken branche eller sammenhæng man opererer i. Booker du mig, kan du derfor vide dig sikker på, at du har med en engageret og professionel entertainer at gøre. Det er min interesse og fronemmeste opgave at medvirke til, at jeres event bliver en succesfuld oplevelse for alle deltagere. 

Humoren er mangfoldig og rammer bredt ud i selskabet. Dertil er der lagt vægt på, at publikum skal involveres i showet så meget som muligt. Derved bliver showet ikke blot mere interessant, men også langt mere underholdende.

 

GLS Logo

“Vi bookede Walther til et firmaarrangement, og der var sjov og trylleri fra første minut. God inddragelse af publikum, hvor lattermusklerne kom på overarbejde 🙂
Stor tommel op og 5 stjerner herfra.”

– Heidi Korntved, GLS

⭐⭐⭐⭐⭐

Underholdning til netværksmøde, reception, kursus, fredagsbar eller sommerfesten

Til et netværksmøde eller en reception kan jeg eksempelvis gå rundt blandt deltagerne og hjælpe til med at bryde isen. Her vil jeg ved hjælp af trylleri og comedy løsne stemningen gennem grin og glæde med henblik på at skabe gode forudsætninger og relationer for eventuelle nye samarbejdspartnere. 

 

Er det et arrangement med spisning, så kan jeg også levere et after-dinner fællesshow, hvor jeg sætter gang i folks lattermuskler og skaber en opløftende atmosfære for resten af aftenen.

Kontakt mig idag og fortæl mig om jeres planer. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi på bedste magiske vis kan gøre jeres arrangement til en mindeværdig succes.

Har du spørgsmål? 

Benyt kontaktformularen her og få mere info eller forespørg om pris og tilgængelighed. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe. Jeg forsøger altid at besvare mails inden 24 timer og helst hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at underholde jer!

Mange magiske hilsner

Walther

Email: walther@eventmagic.dk

Telefon: 31 24 40 70