Tryllekunstner til Fødselsdag

Hold din fødselsdag på bedste magiske manér

En fødselsdag der er lidt ud over det sædvanlige

Fødselsdage er noget særligt. Uanset om det er en af de runde eller eller dem i mellem, så skal fødselsdage fejres med manér. Og hvad er bedre end at gøre det på magisk manér?

Skal din næste fødselsdag blive endnu mere mindeværdig, kan du roligt læse videre.

Walther er ikke bare underholdende, men også utrolig engageret i festens gæster. De og jeg var vilde med ham. Et helt perfekt indslag midt i alle fødselsdagsfestlighederne.

– Anna Paulina

⭐⭐⭐⭐⭐

Magisk voksenunderholdning til din fødselsdagsfest

Måske tænker du, at en tryllekunstner normalt er noget, man typisk kun booker til børnefødselsdagen. Det er dog absolut ikke tilfældet. Mit underholdende indslag er designet og tilpasset til det voksne publikum. Det er nemlig her, jeg gennem mange år har opbygget min underholdningsekspertise.

Men når det er sagt, så er mit indslag fuldstændigt familievenligt, og mindre børn kan sagtens overvære showet. Dog er de illusioner, jeg udfører, ikke dem man normalt vil se en børnetryllekunstner lave. Jeg leverer tankelæsning, comedy med fuld fart og et glimt i øjet. Underholdning i høj klasse som er uhøjtideligt og passer perfekt til din hyggelige fødselsdagsfest.

Til min 70-års fødselsdag fangede Walther opmærksomheden hos 37 i alle aldre med sin magiske kunnen.
Walther har et imødekommende og behageligt væsen, og han har en enestående evne til at involvere sit publikum på kryds og tværs uden på noget tidspunkt at miste kontakten til den enkelte.
Det var god og sjov underholdning, så tak herfra, Walther kan anbefales!.”

– Kirsten Pedersen

⭐⭐⭐⭐⭐

Hvordan fungerer det, når man hyrer en tryllekunstner til sin fødselsdag?

Det er kun dig, der kender svaret på ovennævnte spørgsmål. Men eftersom du er havnet på netop denne side, tyder det meget på, at du overvejer at hyre en tryllekunstner som fødselsdagsunderholdning til din fest (ja, jeg kan læse tanker!).

Skal du holde fest for hele familien eller en masse venner, vil du garanteret også være sikker på, at dine gæster hygger og morer sig. Når du booker mig til din fødselsdag, er du garanteret underholdning, som dine gæster vil snakke om til dine næste mange fødselsdage!

  Mulighederne er mange, når der skal underholdes til en fødselsdagsfest. Hvis du har et middagsselskab, kan jeg gå rundt omkring de forskellige borde og underholde, mens I spiser.

Eller måske er du mere til fællesshowet, hvor jeg underholder hele dit selskab på samme tid. Valget er naturligvis dit, men du skal være hjertelig velkommen til at kontakte mig og fortælle lidt om dine tanker og planer. Så kan jeg hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til netop dine rammer og ønsker.

Kontakt mig idag og lad mig høre om festens detaljer og dine idéer. Så skal jeg nok sørge for at levere et sjovt og festligt indslag, der vil forbløffe og underholde dine gæster.

Har du spørgsmål? 

Benyt kontaktformularen her og få mere info eller forespørg om pris og tilgængelighed. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe. Jeg forsøger altid at besvare mails inden 24 timer og helst hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at underholde jer!

Mange magiske hilsner

Walther

Email: walther@eventmagic.dk

Telefon: 31 24 40 70