Om showet

Hvad kan du forvente, når du booker mig?

Min mission

Min mission er at skabe gode minder og få selskabets gæster til at grine så meget som muligt, samtidigt med at de forbløffes og forundres over umulige trylletricks og mentale illusioner.

Underholdningen er i højsædet, når jeg indtager rummet, og der er garanti for unikke og uforudsigelige oplevelser, da involvering af publikum har stor betydning for showets afvikling.

På samme måde som feriefotos er mere interessante, når de forestiller personer, man kender, så stiger underholdningsværdien gevaldigt, når det er personer fra selskabet, der er med oppe på scenen og få en magisk oplevelse.

Hvorfor vælge mig til dit event?

Søger du en erfaren tryllekunstner, der har mange shows bag sig? Og søger du en tryllekunstner, der går meget op i at skabe de bedste rammer og forhold undervejs i hele processen? For selvom det står på sjov og ballade under showets afvikling, så gør jeg alt, hvad der står i min magt for at give dig en god oplevelse – både før, under og efter showet.

Det er min højeste prioritet at sikre, at din fest eller dit event bliver succesfuldt og mindeværdigt. Jeg er en professionel entertainer, der tillægger kundeservice og samarbejde stor betydning.

Kan man virkelig læse tanker?

I dag findes der utallige typer af tryllekunstnere, der alle bruger deres egen personlighed og stilart til at trække publikum ind i deres univers. Det kan være alt lige fra traditionel fingerfærdighed og klassiske afledningsmanøvrer til hypnose og mind control. Det kan derfor være svært at klassificere tryllekunstnere, mentalister og magiske entertainere under én og samme hat.

Mange af de ting jeg udfører på scenen, kan nemt betragtes som værende direkte tankelæsning, og det er utroligt imponerende at overvære eller opleve på egen hånd. Jeg gør nemlig ofte brug af manipulation med den menneskelige psyke og udnytter vores tankemønstre til at skabe nogle effektive effekter og overraskelser. Det er på ingen måde farligt, men det er en indirekte demonstration af, hvor nemt man som menneske kan blive narret af sine sanser og perception. Mit show er derfor ikke klassisk visuelt trylleri, hvor duer og andre farverige rekvisitter trylles væk og frem igen. Derimod er det en blanding af psykologisk suggestion, mind control og tydning af kropsprog, som jeg anvender til at forudsige folks tanker og eksempelvis afsløre løgn.

Der er naturligvis også tilsat et gran gedigen fingerfærdighed, som jo er en af de vigtigste færdigheder i en tryllekunstners arsenal.
Mit showet er en magisk kombination af trylleri og comedy med fokus på publikumsinteraktion og dynamik. Det er derfor ikke kun mig, der står oppe på scenen. Jeg indrager flittigt publikum undervejs i showet. Hovedsageligt vil folk blive involveret fra siddepladserne, men der vil også blive inviteret en enkelt gæst eller to med op op på scenen.

Showet varer ca. 30-35 minutter, men er fleksibelt så det kan gøres længere eller kortere, hvis du ønsker.

Publikumsinteraktion og målgruppe

,Interaktion med publikum er et naturligt og bærende element i mit show. Jeg mener, at på samme måde som billeder og videoer er mere interessante, hvis de indeholder folk man kender, så er et trylleshow også langt mere interessant og underholdende, hvis publikum involveres i showet. Derved stiger engagementet og underholdningsværdien for publikum gevaldigt.

Showets grundprincip går helt enkelt ud på at få samtlige publikummer engageret. Det skal være sjovt, underholdende og lærerigt. Showet består af et mix af mentale manipulationer, gedigen fingerfærdighed tilsat en masse jokes og gags. Oftest foregår illusionerne inde i publikums hoveder, og ikke så meget oppe på scenen. 

Jeg vælger mit sprog med omhu og tilpasser showet alt afhængigt af, hvilket publikum jeg optræder for. Dette betyder, at du med ro i sindet kan booke mig til et event, selvom du eksempelvis ved, at der vil være en del børn. Jeg er altid meget opmærksom på ikke at optræde med upassende materiale.
Mindre børn kan sagtens overvære mit show, men finder det sjældent særligt interessant, da jeg ikke anvender farverige rekvisitter eller udfører tricks for børn. Det er solid underholdning fra konfirmationsalderen og op.

Det er også meget vigtigt, at alle har det sjovt. Der vil derfor aldrig blive gjort grin med folk på en nedladende måde – det er ikke sjovt! Selvfølgelig vil der blive taget gas og røg på folk. Det er efter min mening et kerneelement i et magisk show. Men det vil aldrig foregå på en måde, hvor nogen føler sig udsat eller udstillet. Gæster som hjælper til oppe på scenen eller på anden måde tager del i showet gør mig en tjeneste, og derfor skal de også behandles med respekt og værdighed – intet mindre.

Har du spørgsmål? 

Benyt kontaktformularen her og få mere info eller forespørg om pris og tilgængelighed. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe. Jeg forsøger altid at besvare mails inden 24 timer og helst hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at underholde jer!

Mange magiske hilsner

Walther

Email: walther@eventmagic.dk

Telefon: 31 24 40 70