Tryllekunstner til bryllup

Lad mig give jeres bryllupsdag et ekstra strejf af magi

En magisk og mindeværdig oplevelse til jeres bryllup

Et bryllup er et lille unikt eventyr fyldt med glæde, lykke og romantik.

Jeg kan som garvet tryllekunstner være med til at gøre jeres bryllup ekstra magisk. Mit show indeholder både magi og humor samt en stor portion publikumsinteraktion. Det giver masser af grin, glæde og gode minder for alle.

Min mangeårige erfaring som tryllekunstner betyder, at I kan være sikre på at få en fantastisk oplevelse, som er med til at gøre jeres bryllup endnu mere uforglemmeligt for både jer selv og ikke mindst jeres gæster. Det er skønt, når ens venner og familie taler om brylluppet selv flere år efter. Dét er ægte magi.

“Jeg havde hyret Walther i forbindelse med min mands og mit bryllup.
Walther leverede det mest fantastiske show og fik hele selskabet med. Vi var målløse, skreg af grin og havde alle en super oplevelse.
Derudover skal Walther have MEGET STOR ros for korrespondancen under hele forløbet. Også det leverede han til topkarakter.
Jeg vil klart anbefale Walther til andre, der søger god, sjov og hjernevridende underholdning.
Tusinde tak for en fed oplevelse.”

– Tine Tietgen

⭐⭐⭐⭐⭐

Magisk after-dinner underholdning for hele bryllupsselskabet

 Når I er færdige med hovedretten og lige skal sunde jer lidt ovenpå al den gode mad, kan det være oplagt med et magisk indslag, som underholder hele selskabet på én gang. Gæsterne får her en lille spisepause, samtidig med de får én på opleveren. Der er garanti for god stemning, grin og glæde, mens showet er igang. Når desserten efterfølgende serveres i en god og let atmosfære efterladt af mit indslag, vil alle have noget at tale om.

Lad mig underholde gæsterne, mens I får taget jeres flotte bryllupsbilleder

 Hvis I vælger mig som tryllekunstner til brylluppet, kan jeg udføre mine opgaver på flere forskellige måder. Det primære mål er naturligvis at levere mindeværdig underholdning.

En tryllekunstner og magisk entertainer som jeg, kan give jeres gæster en fantastisk oplevelse, imens I får taget jeres flotte bryllupsportrætter. Jeg vil tage godt hånd om gæsterne og sørge for de bliver underholdt på bedste mulige vis. De kommer til at opleve en god blanding af tankelæsning, psykologiske illusioner og god gammeldags fingerfærdighed.

Close-up walk-around trylleri er, hvor jeg går rundt blandt gæsterne og tryller ca. 5-7 minutter for hver gruppe af gæster. Gruppernes størrelse varierer naturligvis, men jeg sikrer mig, så vidt det er muligt, at jeg kommer rundt og underholder samtlige personer i selskabet.

 

Lad mig bryde isen og give gæsterne en magisk oplevelse og noget at tale om

Ved bryllupper kan det for mange af brudeparrets gæster og familie være første gang, de møder den anden halvdel af familien. Derfor kan jeg fungere som en slags ice-breaker, hvor jeg under velkomstdrinken eller bryllupsreceptionen optræder for gæsterne og giver dem noget at snakke om gennem en fælles oplevelse med humor og grin.

Uanset hvilken form for underholdning I vælger til jeres bryllup, så er I i gode hænder hos mig. Jeg kan tilpasse mine services og mit show efter jeres ønsker og behov, og der findes også mulighed for at kombinere de forskellige indslag. Tag kontakt idag, så finder vi den bedste løsning til at skabe jeres perfekte og uforglemmelige bryllupsdag.

“Vi var en smule skeptiske i forhold til at hyre en tryllekunstner til vores bryllup, da det jo er en stor dag, hvor intet må gå galt. Men vi tænkte begge, at det ville være en god overraskelse for vores gæster. Efter en behagelig telefonsamtale, var vi helt rolige og slet ikke i tvivl. Walther var lige præcis det vi havde forventet os! Han er talentfuld og professionel og han indtog rummet med masser af energi og folk var med det samme tryllebundet (høhø). Hans humor er fantastisk, og han var rigtig god til at lave spontan sjov med folk (På den gode måde). Jeg vil klart anbefale Walther til andre, som tænker på at hyre en tryllekunster. Med ham går man i hvert fald ikke galt i byen.”

– Johanna, bruden

⭐⭐⭐⭐⭐

Har du spørgsmål? 

Benyt kontaktformularen her og få mere info eller forespørg om pris og tilgængelighed. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe. Jeg forsøger altid at besvare mails inden 24 timer og helst hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at underholde jer!

Mange magiske hilsner

Walther

Email: walther@eventmagic.dk

Telefon: 31 24 40 70