Gode råd

Eksempler på overvejelser du kan gøre dig, når du booker underholdning

Gode råd til når du booker underholdning

Uanset hvilken type fest, du planlægger, så hviler gæsternes oplevelse på dine skuldre. Derfor kan det sommetider føles som en stor mundfuld og et kæmpe ansvar at sørge for underholdningen.

For at give dig ro i sindet og samtidigt sikre at dit event bliver en succes, kommer her nogle gode råd, som er værd at tage med, når du skal find sjov underholdning, der passer perfekt til dit arrangement.

Tryllekunstnere er ikke ens

Det er min erfaring, at en del mennesker tror, at en tryllekunstner ”bare” er en tryllekunstner. Selvom vi på mange punkter minder om hinanden, såsom påklædning mv., så er alle tryllekunstnere unikke, og alle har deres egen personlige måde at gøre tingene på.

Det er derfor en fordel, at man ikke bare vælger en tilfældig tryllekunstner, men i stedet finder den tryllekunstner, der passer til netop dit arrangement. Søger du en tryllekunstner, der fremtryller duer? En der er ekspert i korttricks? Eller noget helt andet?

Selvom tryllekunstnere mest er kendte for at lave tricks, er mulighederne mange, når det kommer til selve præsentationsformen og underholdningsværdien for dit publikum. Vores tricks er nemlig kun sekundære i forhold til den samlede oplevelse, vi skaber. Både før, under og efter showet. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas ved arrangementet, velvidende at typen af både trylleri og tryllekunstner passer til dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk med spørgsmål i forbindelse med booking, praktiske forhold osv.

Produkt eller service?

 En optræden er begrænset til den tid, den foregår i. Du har ikke mulighed for at spole tiden tilbage og genopleve nøjagtigt de følelser og den atmosfære, som var en del af oplevelsen. Du har måske taget et par billeder undervejs. Men du vil aldrig rigtig stå tilbage med et fysisk produkt, som du kan tage med dig hjem efterfølgende.

Jeg sælger netop ikke et fysisk produkt, men derimod en unik service, der har til formål at underholde og skabe nogle magiske øjeblikke med henblik på at gøre dit dag mere mindeværdig.

Du tænker måske, at det kun drejer sig om den tid, underholdningen står på. Men min service går også ud på at sikre, at du som ansvarlig arrangør kan gå roligt i seng aftenen forinden. Velvidende at du samarbejder med en professionel entertainer, som vil gøre alt, hvad der står i sin magt for at skabe de bedste ramme i både planlægningsfasen samt under selve arrangementets afvikling for at sikre, at hele processen bliver en rigtig god oplevelse for dig.

Har du spørgsmål? 

Benyt kontaktformularen her og få mere info eller forespørg om pris og tilgængelighed. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe. Jeg forsøger altid at besvare mails inden 24 timer og helst hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at underholde jer!

Mange magiske hilsner

Walther

Email: walther@eventmagic.dk

Telefon: 31 24 40 70