Lad konfirmandens store dag blive endnu større! -Book en tryllekunstner!

Indslag til konfirmation. Underholdning til konfirmation

Et festligt og underholdende indslag er altid en god idé når der skal holdes konfirmation. En tryllekunstner til konfirmation er en god idé, da dette garanterer unik underholdning som hele familien kan samles om, og tale om efterfølgende.

Showet er en blanding af både stand up og trylleri, så det er både sjovt og overraskende. Showet kan desuden udføres, så der tages højde for eventuelle ønsker I har. Skal konfirmanden med op på scenen, så han får en magisk oplevelse helt tæt på, samtidig med at han bliver showets omdrejningspunkt?

Involvering af konfirmanden

Det plejer at være et stort hit, når konfirmanden inddrages i showet. Dette kan gøres på flere forskellige måder.

Gave til konfirmanden

Har konfirmanden endnu ikke modtaget gaven fra forældrene, er der mulighed for, at gaven på magisk vis bliver inkluderet i showet. Der vil, naturligvis ikke være nogen tvivl om hvem, gaven kommer fra, selvom den bliver præsenteret på denne måde. Men overrækkelsen af gaven vil ofte være mere mindeværdig, når den inkluderes i showet, da det er uventet og overraskende for både konfirmanden og resten af selskabet.

Underholdning til Konfirmation. Sjovt indslag til konfirmation

Konfirmation - Et show for hele familien

Konfirmanden kan også blive inviteret med oppe på scenen, hvor han eller hende vil blive sat i forskellige sjove situationer, hvilket medfører stor underholdning for familie og venner og ikke mindst konfirmanden selv. Det er regel nr. ét, at alle har det sjovt, og folk vil derfor aldrig blive udstillet i mit show.