Underholdning til julefrokost - En sikker vinder!

Oplev hvordan jeg i mit show, inddrager den særlige stemning der er til julefrokoster. Rammerne som findes under en julefrokost er optimale i forhold til den type af magisk underholdning, jeg tilbyder. Glassene er fyldt og maverne er mætte - Betingelserne er perfekte! Når jeg optræder som tryllekunstner til julefrokost, er mit show som altid spækket med velskreven stand-up og comedy elementer, der sikrer at alle gæster bliver underholdt. Bølgerne går højt når magien slippes løs, og der ryger morsomme bemærkninger frem og tilbage mellem publikum og jeg.

underholdning til julefrokost. Sjove indslag til julefrokost. Sjove lege til julefrokost.

Underholdning til Firmajulefrokost

Julefrokosten er en essentiel del af virksomhedens kalender, og en fantastisk mulighed for at sige stor tak til dine medarbejdere for deres arbejdsindsats i det forløbne år. Trylleri er en unik form for underholdning, som vil gøre stort indtryk på jeres medarbejdere. Showet kan desuden tilpasses, såfremt I har særlige ønsker eller inputs, som I gerne vil have implementeret i showet. Skal chefen eller ledelsen opleves på slap line? Eller skal der uddeles en præmie til årets medarbejder, så kan dette arrangeres, som en del af showet.

 

Flere forskellige muligheder

I kan eksempelvis vælge, at jeg skal gå lidt rundt blandt gæsterne under ankomsten, og underholde med noget Close-up magiDette fungerer perfekt som ice-breaker, der skaber en rolig og afslappet atmosfære. Firmajulefrokoster kan have en tilbøjelighed til at skabe en lidt anspændt stemning, da man mødes med kolleger i uvante omgivelser og i en situation, der ikke er direkte arbejdsrelateret. Magi kan være en god hjælp til at minimere denne akavethed.

 

Det betyder ingenting, hvorvidt du har en lille virksomhed med ti ansatte, eller en stor virksomhed på mange mennesker. Kontakt mig idag, og find ud af hvad jeg kan gøre for dig!

Julen kommer kun én gang om året, men det er tryllekunstnernes højsæson. Derfor bør du booke i god tid, hvis du vil sikre dig at dette års julefrokost bliver sparket igang med et brag!

After-dinner show

Når selskabet er godt mætte, er det meget passende med et show for hele selskabet på én gang. Dette sikrer at alle har noget noget at snakke om resten af aftenen, samt mandag morgen når tømmermændene forhåbentlig er væk.