Underholdning til firmaarrangement

Magisk underholdning

Underholdning til firmaer og virksomheder

Søger du en entertainer, komiker eller tryllekunstner som underholdning til jeres firmaarrangement? Booker du mig, får du alle tre på én gang, og der vil være garanti for god underholdning blandt alle medarbejdere i virksomheden - uanset alder, køn og humor.

Firmaunderholdning kan bestå af mange ting, men det vigtigste er selvfølgelig at folk føler sig underholdt, og så er det mindre vigtigt om det er tryl, komik eller entertainment der bliver underholdt med. Vælger du mig, kan du får du lidt af det hele, så alle griner med.

Uanset om det er en julefrokost, almindelig fest eller en reception, stiller jeg op og underholder. Det betyder ikke så meget om det er for 20 eller 100 mennesker, eller om det er for unge eller gamle - jeg har erfaring med stort set alle aldersgrupper.

Jeg inddrager publikum i showet, når jeg underholder, hvilket altid giver en sjovt kant på showet. Uanset om det er en temafest, teambuilding-event eller et almindelig firmaarrangement tilbyder jeg underholdning til festen.

Mængden af gæster betyder ikke så meget, da jeg både kan optræde for nogle få i et mødelokale, og flere hundreder til større konferencer, sommerfester og lign. Så du skal altså ikke være bekymret for, at I hverken er for få eller for mange - jeg er altid glad for at kunne levere festunderholdningen til jeres event.

Mine trylleshows indeholder tankelæsning og mentale illusioner, men også sjove aktiviteter hvor publikum bliver inddraget samt lidt mere klassisk komik. Hvis I udelukkende vil et have show, hvor jeg viser trylletricks, kan jeg sagtens klare det, men jeg plejer at kombinere stand-up med trylleri, komik og mentalisme.

Jeg har rigtigt travlt omkring alle julefesterne i december, så hvis du har brug for et trylleshow eller mere generel underholdning til dit firmaarrangement i denne periode, er det en god idé at kontakte mig i god tid!