Underholdning til bryllup

Gør din magiske bryllupsdag endnu mere magisk - Book en tryllekunstner 

Bryllupsunderholdning

Et bryllup minder meget om et lille unikt eventyr fyldt med glæde, lykke og romantik. Det er et eventyr, hvor der ofte er stor fokus på detaljerne, så oplevelsen for både brudepar og gæster, bliver så fascinerende og indholdsrig som mulig.

Mange vælger på grund af dette at hyre en professionel entertainer i forbindelse med deres bryllup.

Det er lige præcis her, at jeg som erfaren tryllekunstner kan gøre en kæmpe forskel! 

Image8

Tryllekunstner til bryllup

Hvad laver dine gæster, mens I får taget bryllupsbilleder?

Når jeg optræder som tryllekunstner til bryllup, kan jeg udføre flere forskellige roller og opgaver. Det primære mål er at levere solid underholdning. Men underholdningen kan leveres på flere forskellige måder.

En tryllekunstner til bryllup kan bruges til at minimere ventetid. Når I skal have taget jeres flotte bryllupsportrætter, så kan I roligt overlade selskabet til mig, som sørger for, at tage godt hånd om jeres gæster og sørge for de bliver underholdt. 

Stand-up show

Stand-up showet er ét stort show, hvor der hele selskabet underholdes på én gang. Her er publikumsinteraktion, comedy og tankelæsning blot få at de elementer, der involveres i trylleriet når jeg optræder med underholdning til bryllupper!

Læs mere om fællesshowet her: Stand-up show

Close-up

I pausen mellem retterne kan jeg gå rundt mellem bordene og trylle for gæsterne. Denne form for trylleri kaldes for "Close up magi", og er meget imponerende og intens, da magien finder sted lige foran næsen på gæsterne. Måske også i deres egne hænder!

 

Før Bryllupsmiddagen

Ved bryllupper kan det for mange af brudeparrets gæster og familie, være første gang de møder den anden halvdel af familien. Derfor kan jeg fungere som en slags ice-breaker, der under velkomstdrinken optræder for gæsterne og giver dem noget at snakke om gennem en fælles oplevelse med humor og grin.

Underholdning til Bryllupsreception

Til bryllupsreceptioner tilbyder jeg en service, som kaldes "Walk-around magic". Det går i al sin enkelthed ud på, at jeg går rundt blandt gæsterne, og imponerer dem med tricks og illusioner, mens de nyder deres cocktails og snacks.

 

Uanset hvilken form for underholdning I vælger til jeres bryllup, så er I i gode hænder hos mig. Jeg kan tilpasse mine services og mit show efter jeres ønsker og behov, og der findes også mulighed for at kombinere de forskellige indslag. Tag kontakt idag, så finder vi den bedste løsning.