Hvad sku' det være?

Underholdning til fest, konfirmationer, bryllupper, fødselsdage eller andre store begivenheder, kan bestå af mange forskellige typer indhold. Overvejer du om det skal være en tryllekunstner, så kan jeg hjælpe til med at gøre dit event magisk, mindeværdigt og unikt.

Underholdningen kan serveres på flere forskellige måder, således du kan vælge præcis den type, som passer til dit event.

På de underliggende sider kan du læse lidt om de forskellige typer af services, som jeg tilbyder.

Stand up show 6


Stand up show 5

Magisk Stand-Up Comedy Show

Den mest almindelige form for optræden er et one-man show af ca. 35-45 minuttes varighed, hvor der optrædes for hele selskabet på én gang. Mit show er en blanding af psykologiske principper, gammeldags afledning tilsat en hel del magiske manipulationer.
Showet involverer i høj grad publikum, og der er garanti for solid underholdning, der vil forbløffe og imponere!

Bryllup

Til begivenheder som bryllupper, hvor to familier, som ikke kender hinanden, bringes sammen, kan trylleri fungere som en ice-breaker og gøre atmosfæren positiv og afslappet.

Jeg kan også underholde, mens I er ude og få taget billeder. Således I som brudepar fuldt ud kan koncentrere jer om at få taget nogle perfekte billeder til at forevige jeres magiske dag.

Desuden har Walther konstrueret et helt specielt trick for brudepar, som på magisk vis efterlader dem med et personligt souvenir, som symbol på deres kærlighed.

Tryllekunstner København

Close Up

Close up trylleri er hvor der trylles for mindre grupper fra selskabet. Ofte er det under velkomstdrinken, hvor jeg går rundt og underholder. Men det kan også sagtens være når gæsterne har sat sig ved bordet, at han jeg cirkulerer rundt mellem gæsterne, mens der ventes på næste ret.

Close up trylleri er det tætteste, man kommer på ægte magi. Det foregår lige under næsen på publikum og er en helt særligt oplevelse.


Hvis du har særlige ønsker, så kontakt mig via formularen under "Kontakt". Så kan der laves et skræddersyet program til netop dit event.