Gode råd når du booker underholdning

Det kan føles som en stor mundfuld og et kæmpe ansvar at sørge for underholdningen, uanset hvilken type fest, du planlægger. Er det underholdning til konfirmationsfesten for dit barn, eller et firmaarrangement for en stor virksomhed? Ligemeget hvad så hviler gæsternes oplevelse på dine skuldre.

For at give dig ro i sindet og samtidigt sikre at dit event bliver en succes, kommer her nogle gode råd, som er værd at tage med, når du skal find sjov underholdning til dit arrangement.

Tryllekunstnere er ikke ens

Det er min erfaring, at mange mennesker tror, at en tryllekunstner ”bare” er en tryllekunstner, og nemt kan erstattes af hinanden. Selvom vi på mange punkter minder om hinanden, såsom påklædning mv., så er alle tryllekunstnere unikke, og alle har deres egen personlige måde at gøre tingene på.

Det er derfor en fordel, at man ikke bare vælger en tilfældig tryllekunstner, men i stedet finder den tryllekunstner, der passer til netop dit arrangement. Søger du en tryllekunstner, der fremtryller duer? En der er ekspert i kort tricks? Eller noget helt andet? Selvom tryllekunstnere mest er kendt for at lave tricks, er mulighederne mange, når det kommer til selve præsentationsformen og underholdningsværdien for dit publikum. Vores tricks er nemlig kun sekundære i forhold til den samlede oplevelse, vi skaber. Både før og under showet. Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas ved arrangementet, velvidende at typen af både trylleri og tryllekunstner passer til dine behov.

Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte mig telefonisk med spørgsmål i forbindelse med booking, praktiske forhold osv.

Produkt eller service?

En optræden er begrænset til den tid, den foregår i. Du har ikke mulighed for at spole tiden tilbage og genopleve de følelser og den atmosfære, som var en del af oplevelsen. Du har måske taget et par billeder eller videooptagelser fra oplevelsen. Men du vil aldrig stå tilbage med et fysisk produkt, som du kan tage med dig hjem efterfølgende.

Jeg sælger ikke et produkt, men derimod en service, der har til formål at underholde og skabe nogle magiske øjeblikke, hvilket vil gøre dit event mere mindeværdigt.

Du tænker måske, at det kun drejer sig om den tid underholdningen står på. Men min service går også ud på at sikre, at du som ansvarlig arrangør, kan gå roligt i seng aftenen forinden. Velvidende, at du samarbejder med en professionel, som vil gøre alt hvad der står i sin magt for at skabe de bedste rammer. Både i planlægningsfasen samt under selve arrangementets afvikling for at sikre, at hele processen bliver en god oplevelse for dig.