Introduktion

For at kunne levere magisk underholdning er der personoplysninger, jeg har behov for at behandle. Min persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data jeg indsamler, hvorfor jeg indsamler dem, og hvad jeg anvender dem til. Dette er vigtige oplysninger, så jeg håber, at du vil tage dig tid til at læse dem.

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til mig på telefon 31244070 eller walther@eventmagic.dk

Dataansvarlig

Nick Walther Madsen.

Min behandling af dine personoplysninger

Som udgangspunkt har jeg kun behov for at indsamle data, der befinder sig i kategorien ”Almindelige oplysninger”. Og jeg har ikke i sinde at indsamle mere end hvad der som minimum er tilstrækkeligt for, at jeg sammen med dig som kunde, kan få en god oplevelse og kommunikation i forbindelse med min service. Ydermere vil jeg heller aldrig videresælge eller videregive oplysninger om mine kunder uden skriftligt samtykke herom.

Dit navn – Jeg har brug at vide hvad du hedder, så jeg ved om jeg har fat i den rigtige, når jeg ringer til dig et par dage før dagen, jeg skal optræde på. Desuden har jeg brug for dit navn, så jeg kan lave en faktura til dig. Det gør desuden alting en smule nemmere, når vi hver især ved, hvad vi hedder J

Dit telefonnummer – Som en del af min service, så ringer jeg altid til mine kunder et par dage før min optræden. Dette er udelukkende en service fra min side, som går ud på at vi lige kan snakke sammen, og aftale eventuelle uafklarede detaljer. Eksempelvis bliver jeg ofte hyret som en overraskelse, og en telefonsamtale gør det lettere at aftale, hvordan jeg helt nøjagtigt skal ”komme ind” til arrangementet på så overraskelsesmomentet bibeholdes. Ydermere er det rart at kunne få fat i dig, hvis jeg eksempelvis bliver forsinket, eller ikke kan finde vej. (Det er dog ikke sket endnu, men én gang skal jo være den første J )

Din email – Størstedelen af min kommunikation med dig foregår via email. Så simpelt er det. Jeg arkiverer irrelevante mails regelmæssigt. Men du er velkommen til at skrive til mig, såfremt du ønsker dem slettet tidligere.

Din adresse – Ligesom dit navn har jeg brug for en adresse, som jeg kan påføre fakturaen.

Tidsfrister for sletning/opbevaring

Jeg stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans. Dog opbevarer jeg altid personlige oplysninger i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven. Måske opbevarer jeg forbrugsoplysninger længere af hensyn til statistiske formål.

Dine rettigheder efter persondataforordningen

I forbindelse med minbehandling af dine personoplysninger har du adskillige rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om hvordan jeg behandler dine personoplysninger (oplysningspligt).
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportabilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til mig.

Jeg kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier).

Hvis jeg kan rette oplysninger, gør jeg naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Jeg bestræber os på at vedligeholde min tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. Når jeg sletter dine personoplysninger fra min tjenester, er det derfor muligt, at jeg ikke altid kan slette tilhørende kopier fra mine arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra mine sikkerhedskopisystemer, såfremt disse anvendes.

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Jeg videregiver aldrig oplysninger, medmindre vi har en stående aftale herom

Jeg videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden din accept. Undtagelsen er i disse tilfælde:

  • Med dit samtykke

Jeg videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for min virksomhed, hvis jeg har dit samtykke. Det kunne eksempelvis være en anden tryllekunstner, eller en DJ eller andet som jeg skulle henvise til dig. Jeg kræver derfor aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.

Informationssikkerhed
Jeg arbejder hårdt for at beskytte mine kunders personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som jeg lagrer.

Jeg har implementeret følgende organisatoriske og tekniske foranstaltninger generelt på vandværket:

  • Antivirus på alle it-systemer, der behandler personoplysninger.
  • Adgangsbegrænsning til personoplysninger. Det er kun mig, der har adgang.

 Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Jeg vil regelmæssigt gennemgå min egen persondatapolitik, for at sikre, at jeg overholder denne. Jeg overholder også adskillige selvregulerende sikkerhedspolitikker. Skulle jeg modtage en formel skriftlig klage, vil jeg kontakte afsenderen for at følge op på klagen. Jeg vil endvidere samarbejde med relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som jeg ikke kan løse direkte med mine kunder.

Ændringer

Min privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Jeg begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil jeg gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser jeg bl.a. om ændringer via e-mail).

Sidst opdateret 20.05.2018