Showet

Hvad kan du forvente af mig som tilbyder underholdning og tryllekunstner?

Kan man virkelig læse tanker? Mange af de ting jeg udfører på scenen, kan nemt betragtes som værende direkte tankelæsning, og er utrolig imponerende at overvære eller opleve. Jeg gør nemlig ofte brug af manipulation med den menneskelige psyke, og udnytter vores tankemønstre til at skabe nogle effektive effekter og overraskelser. Det er på ingen måde farligt, men det er en demonstration af hvor nemt man som menneske kan blive narret af sine sanser og perception. Det er derfor ikke klassisk visuel trylleri, hvor duer og andre farverige rekvisitter trylles væk, men derimod en blanding af psykologisk suggestion, mind control og tydning af kropsprog jeg anvender til at forudsige folks tanker, afsløre løgn. Der er naturligvis også tilsat gedigen fingerfærdighed, som jo er en af de vigtigste færdigheder for en tryllekunstner.

Showet er en magisk kombination af trylleri og comedy, med fokus på publikumsinteraktion og dynamik. Det er derfor ikke kun mig, der står oppe på scenen. Men flere publikummer, vil blive inddraget undervejs i showet. Både fra siddepladserne, men der vil også blive inviteret gæster med op op på scenen. Det varer ca. 30-35 minutter, men er fleksibelt, så det kan sagtens gøres længere eller kortere, hvis det er det du ønsker.

Interaktion med publikum er et naturligt og bærende element i mit show. Jeg mener, at på samme måde som billeder og videoer er mere interessante, hvis de indeholde folk men kender, så er et trylleshow langt mere interessant og underholdende, hvis publikum involveres i showet. Derved stiger engagementet og underholdningsværdien for publikum gevaldigt. 

Showets grundprincip går helt enkelt ud på at få samtlige publikummer engageret i showet. Det skal være sjovt, underholdende og ikke mindst lærerigt. Showet består af et mix af mentale manipulationer, gedigen fingerfærdighed tilsat en masse jokes og gags. Showet er ikke trylleri i den klassiske forstand. Der er ingen duer, der trylles væk og heller ingen tørklæder, der trækkes op af hatten. Oftest foregår illusionerne inde i publikums hoveder, og ikke så meget oppe på scenen.

Jeg vælger mit sprog med omhu og tilpasser showet alt afhængigt af hvilket publikum han optræder for. Dette betyder, at du med ro i sindet kan booke ham til et event, selvom du eksempelvis ved, at der vil være en del børn. Jeg er altid meget opmærksom på ikke at optræde med upassende materiale.

Det er også meget vigtigt, at alle har det sjovt. Der vil derfor aldrig blive gjort grin med folk, for det er ikke sjovt. Selvfølgelig vil der blive taget gas og røg på folk, men aldrig på en måde, så nogen føler sig udsat. Gæster som hjælper til oppe på scenen gør mig en tjeneste, og derfor skal de også behandles med respekt og værdighed - intet mindre.

 

Se eksempler på de mest typiske events jeg optræder til. Skulle din form for event eller type af fest ikke findes herunder, så skal vi nok finde en løsning. Jeg kan nemt tilpasse mit show, til enhver lejlighed.

Bryllup

Konfirmation

Julefrokost

Fest

Fødselsdag

Firmaarrangement

 

En magisk aften

  • En fantastisk kombination af trylleri og comedy
  • Solid underholdning, der vil engagere hele selskabet
  • Designet til at skabe forbløffelse og forunderlige minder
  • Kan udføres stort set alle steder
  • Dine gæster vil grine!